ÖNKÉNTESSÉG A BAGÁZSNÁL

bal

Legyél te is a BAGázs tagja! Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudnál járulni a BAGázs munkájához az időddel, energiáddal, tudásoddal, vagy bármi mással, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

TANANYAGFEJLESZTŐKET KERESÜNK

bal

Önkénteseket keres a BAGázs novemberben induló tananyagfejlesztési programjába!

Felső korhatár nélkül! Szeretettel várjuk nyugdíjas önkéntesek jelentkezését is!

Mindenkinek joga van tanulni, és te is segíthetsz! Felnőttoktatási programunk célja, hogy támogassuk a bagi és dányi telepen élőket az általános iskolai végzettség megszerzésében, az álláskeresésben, és elősegítsük, hogy hosszútávra tudjanak tervezni. Legyél a 8. osztályos tananyagot fejlesztő és digitalizáló csapatunk tagja, ha nem tudsz lejárni a telepre, de szeretnéd segíteni őket az iskola befejezésében, alapvetően magyar, nyelvtan, matek, történelem és természettudományi tárgyak körében. Részletek a jelentkezésről itt!

Jelentkezés az onkentes@bagazs.org email címen. Kérünk, hogy a levél tárgyába írd bele: “Tananyagfejlesztés”!


MENTOROKAT KERESÜNK!

bal

Önkénteseket keres a BAGázs októberben induló mentorprogramjába!

Felső korhatár nélkül! Szeretettel várjuk nyugdíjas önkéntesek jelentkezését is!

Ha mentor vagy, támasza vagy valakinek, az élete részese, a változás mozgatórugója. Ha nyitott vagy új emberek megismerésére, ha empatikus másokkal és talpraesett a nehéz helyzetekben, akkor téged keresünk! Részletek a programról itt!

Jelentkezés az onkentes@bagazs.org email címen. Kérünk, hogy a levél tárgyába írd bele: “Bagázs Mentor”!


ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT – Középiskolásoknak

bal

A Bagázs IKSZ programja 2012-ben indult, amikor a közoktatásban kötelezővé tették a középiskolások számára 50 óra közösségi tevékenység elvégzését. Az IKSZ a Bagázs saját közösségi szolgálatra épülő programja, melyben középiskolás diákok felnőtt önkéntesek támogatásával és helyi koordinátorok bevonásával vesznek részt a bagi cigánytelepen élő 5-13 éves gyerekek kreatív, alapkészség fejlesztő foglalkozásain. Részletek a programról itt.

A jelentkezési lap innen tölthető le, töltsd ki, és az onkentes@bagazs.org email címre küldd vissza! Kérünk, hogy a levél tárgyába írd bele: “IKSZ”!


ISKOLAI KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT – Önkéntes

bal

A BAGázs Iskolai Közösségi Szolgálat programja a bagi és dányi cigánytelepen élő gyerekeknek biztosít iskola utáni projektalapú, kreatív foglalkozásokat, középiskolások bevonásával. A program mind szociális, mind szakmai tapasztalatszerzés szempontjából értékes alternatívát nyújt a gimiseknek a kötelező közösségi szolgálat elvégzésére. A program sikeres megvalósításához a gimnazistákat támogató önkénteseket keresünk! Részletek a programról itt.

Jelentkezés az onkentes@bagazs.org email címen. Kérünk, hogy a levél tárgyába írd bele: “IKSZ Önkéntes”!


ISKOLAI REPETA

bal

A BAGázs Iskolai Repeta programja a bagi cigánytelepen élő gyerekeknek biztosít iskola utáni korrepetálást, fejlesztést a helyi iskolákban. A délutáni foglalkozásokon, a helyi iskola pedagógusainak a közreműködésével, elsősorban felső tagozatos diákok korrepetálása zajlik majd. Célunk a továbbtanulási esélyek támogatása és a lemorzsolódás kockázatának a csökkentése. A program mind pedagógiai, mind pedig szociális, társadalomismereti szempontból értékes lehetőség a tapasztalatszerzésre. A program sikeres megvalósításához önkénteseket keresünk! Részletek a jelentkezésről itt.

Jelentkezés az onkentes@bagazs.org email címen. Kérünk, hogy a levél tárgyába írd bele: “Iskolai Repeta”!


Önkéntes jelentkezés

13 + 10 =